Comparație cu pahare de hârtie de marcă

În această comparație a paharelor de hârtie de marcă, puteți vedea diferențele dintre mai multe tipuri de pahare de hârtie imprimate personalizate, precum și pahare de plastic personalizate.

Aruncați o privire la modul în care diferite pahare de hârtie de marcă se compară, de asemenea, cu paharele de plastic PET imprimate personalizat. Veți găsi ce pahare de hârtie imprimate pe comandă se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră sau scenariului de utilizare, în funcție de izolația termică, saturația culorilor de imprimare sau preț. În partea de jos a acestei comparații pentru pahare de hârtie personalizate, veți găsi scurtături către produsele respective din fiecare tip.

TIPUL CUPEI

SW – Pahare de hârtie cu un singur perete

DW – Manșon dublu perete Pahare de hârtie

TW – termopanou dublu perete Pahare de hârtie

PET/rPET/PLA – Pahare de plastic

Imagine

Branded PET plastic cup

Descriere

SW – paharul de hârtie cu un singur perete ,realizat dintr-un singur strat de hârtie – are cea mai scăzută izolație termică. Are un imprimeu frumos, cu un finisaj semi-mat. Culorile sunt mult mai puțin saturate decât în cazul altor cupe. Acesta este un pahar tipic pentru apă sau suc, utilizat în principal în distribuitoarele de apă. Este cea mai ieftină ceașcă, precum și dintre toate cupele cele mai importante cantități de ambalaje pe un europalet, astfel încât aceste cupe sunt și cele mai economice la transport.

DW – pahar de hârtie cu un singur perete imprimat personalizat, realizat dintr-un strat dublu de hârtie lipit împreună – izolație termică medie. Imprimare lucioasă foarte bine aspectată, culori vii, calitate asemănătoare unei imagini. Cea mai populară ceașcă folosită pentru campanii publicitare sau de marketing, uneori folosită și pentru cafeaua la pachet. Se pot lipi între ele din cauza pereților lor rigizi. Clienții îi apreciază pereții rigizi și raportul calitate-preț excepțional.

TW – pahar personalizat cu perete dublu ,realizat dintr-un strat dublu de hârtie, care este cel mai bun mod de a izola căldura – între cele două foi de hârtie există o pungă de aer cu o grosime de aproximativ 1-2 mm. În partea de jos, are un “picior” alb neimprimat de aproximativ 12 mm înălțime. Imprimare lucioasă de înaltă calitate, culori vii, calitate asemănătoare unei imagini. Ceașcă tipică pentru cafea la pachet. Aceste cești sunt apreciate pentru calitatea lor înaltă și cea mai bună izolare termică printre cei care pun cel mai mult preț pe satisfacția clienților lor.

PET/rPET/PLA – pahar de plastic transparent imprimat pe comandă. Opțiunile de imprimare depind de cantitatea comandată. rPET este un plastic reciclat de înaltă calitate. Este cea mai transparentă, cea mai clară și are cea mai netedă suprafață. Este, de asemenea, cel mai rigid plastic utilizat în pahare. Folosit în special de baruri și studiouri de fitness pentru limonadă, shake și sucuri proaspete, pentru a arăta ce se află în interiorul paharului, iar conținutul acestuia nu este prea fierbinte.

Aplicații

Companii – pahare pentru distribuitoare de apă, sucuri.

Publicitate – eșantionare de produse, evenimente, picnicuri.

Publicitate – târguri comerciale, conferințe, mostre de produse.

Cafenea, brutărie, bar, hotel, patiserie – cafea, ceai.

Bar, fitness – limonadă, smoothie, suc proaspăt, shake, latte, bere.

Temperatura maximă a băuturii

95 ⁰C

95 ⁰C

95 ⁰C

60 ⁰C

Straturi de material

Un strat de hârtie acoperită PE/PLA/pe bază de apă.

Două straturi de PE/PLA/hârtie acoperită pe bază de apă sunt lipite împreună.

Două straturi de PE/PLA/hârtie acoperită pe bază de apă, cu o pungă de aer între ele.

Un strat de plastic PET, PLA sau rPET, care este PET provenit din reciclare.

Izolație termică

Costul de livrare

Preț

Comenzi rapide pentru produse

Verificați celelalte produse oferite de RainbowCups

 

În plus față de paharele de hârtie personalizate, RainbowCups oferă, de asemenea, zahăr porționat personalizat, capace ecologice din fibră pentru paharele de hârtie și agitatoare de cafea din lemn, precum și alte accesorii. Toate aceste produse pot fi imprimate cu culorile și logo-urile mărcii dumneavoastră, oferind o soluție completă și ecologică pentru afacerea dumneavoastră. De asemenea, putem prelua și designul grafic al paharelor de hârtie individualizate, deoarece avem destulă experiență în acest sens până acum. Spuneți-ne doar ce visați și noi vom avea grijă să îl facem realitate.

Continuați să citiți acest ghid de specialitate suprem despre cum să alegeți, să comandați și să proiectați pahare de hârtie personalizate imprimate.