Descărcați modelul de design personalizat pentru pahare de hârtie pdf

GRATUIT Șablon de design personalizat pentru pahare de hârtie pdf

 

 

CLICK AICI pentru a DESCĂRCĂ toate cele mai recente design de pahare de hârtie șablon gratuit pdf și mockup într-un singur fișier mare .ZIP (~150 MB!)

de la rainbowcups, care include toate cele enumerate mai jos, cești de hârtie personalizate imprimate mockup pdf, cești de hârtie ecologică cu logo pdf, cești de înghețată personalizate mockup pdf, cești PET personalizate șabloane pdf, și șabloane și mockup de zahăr imprimate de marcă pdf.

Asigurați-vă că respectați toate orientările de design pentru pahare de hârtie pentru fiecare produs enumerate pe a doua pagină a fiecărui șablon pdf sau machetă. Când proiectați, asigurați-vă că ați citit Ghidul final pentru proiectarea paharelor de hârtie de marcă pentru afacerea dvs. și apoi verificați designul în conformitate cu Cum să verificați designul grafic al paharelor de hârtie de marcă?

Salata de hârtie pahare de hârtie de imprimare personalizate de design de imprimare mock-up pdf și șablon de design pdf

Zahăr porționat de zahăr personalizat de imprimare șablon de design pdf și design mock-up

Fie RainbowCups să pregătească designul grafic

 

În plus față de paharele de hârtie personalizate, RainbowCups oferă, de asemenea, zahăr porționat personalizat, capace ecologice din fibră pentru paharele de hârtie și agitatoare de cafea din lemn, precum și alte accesorii. Toate aceste produse pot fi imprimate cu culorile și logo-urile mărcii dumneavoastră, oferind o soluție completă și ecologică pentru afacerea dumneavoastră. De asemenea, putem prelua și designul grafic al paharelor de hârtie individualizate, deoarece avem destulă experiență în acest sens până acum. Spuneți-ne doar ce visați și noi vom avea grijă să îl facem realitate.

Continuați să citiți acest ghid de specialitate suprem despre cum să alegeți, să comandați și să proiectați pahare de hârtie personalizate imprimate.