Cum se proiectează paharul de hârtie de marcă

Ce este brandingul și de ce este atât de important?

 

Nu există nicio îndoială că brandingul este vital în lumea afacerilor de astăzi. Un brand puternic vă poate ajuta să atrageți noi clienți, să vă fidelizați baza de clienți existentă și să vă diferențiați de concurență. Dar ce este mai exact brandingul și de ce este atât de important?

Pe scurt, brandingul este procesul de creare și menținere a unei identități unice pentru afacerea dumneavoastră. Această identitate ar trebui să se reflecte în orice, de la logo și designul site-ului dvs. web până la modul în care răspundeți la telefon și interacționați cu clienții. Un brand puternic îi va face pe oameni să își amintească de afacerea dumneavoastră și să îi asocieze atribute pozitive.

Există o serie de motive pentru care brandingul este atât de important. În primul rând, așa cum am menționat mai sus, vă poate ajuta să atrageți noi clienți. Este mai probabil ca oamenii să facă afaceri cu o companie pe care o recunosc și despre care au sentimente pozitive. Brandingul poate contribui, de asemenea, la fidelizarea clienților; produsele de marcă tind să inspire mai multă loialitate decât cele generice. În cele din urmă, brandingul vă poate ajuta să vă diferențiați afacerea de concurență. Pe o piață aglomerată, un brand puternic poate face diferența dintre succes și eșec.

După cum puteți vedea, brandingul este esențial pentru orice afacere care dorește să aibă succes pe piața actuală. Dacă nu investiți în branding, pur și simplu nu faceți suficient pentru a vă dezvolta afacerea. Paharele de hârtie inscripționate cu logo-ul dumneavoastră sunt o modalitate excelentă de a începe să construiți o identitate de marcă puternică pentru compania dumneavoastră.

Cum să proiectați pahare de hârtie imprimate personalizate?

Paharele de hârtie sunt o alegere populară pentru cafenele, brutării, hoteluri și alte afaceri. Paharele de hârtie de marcă pot contribui la creșterea notorietății mărcii și la fidelizarea clienților. Paharele imprimate personalizate pot fi, de asemenea, folosite pentru a promova evenimente speciale, cum ar fi târguri comerciale, evenimente sportive sau conferințe. Acestea sunt ieftine și de unică folosință, ceea ce le face convenabile pentru clienții aflați în mișcare. Paharele de hârtie pot fi marcate cu logo sau alte elemente de design pentru a ajuta la promovarea afacerii lor.

Dacă sunteți interesat să proiectați pahare de hârtie personalizate, trebuie să țineți cont de câteva lucruri.

În primul rând, decideți ce mărime de cupă aveți nevoie. Dimensiunile standard sunt de 8 oz sau 200 ml (mic), 12 oz sau 300 ml (mediu) și 16 oz sau 400 ml (mare).

Apoi, alegeți un tip de cupă. Puteți opta pentru un pahar de hârtie cu un singur perete (cel mai bun pentru apă), care are imprimat pe toată suprafața, sau pentru un pahar de hârtie cu perete dublu cu izolație termică (cel mai bun pentru cafea sau ceai), care are un fel de picior alb neimprimat.

Apoi, alegeți o culoare a paharului care să vă completeze designul. În cele din urmă, gândiți-vă la tipul de design pe care îl doriți. Desenele simple, cu una sau două culori, funcționează de obicei cel mai bine pe paharele de hârtie de marcă. Dar dacă aveți în minte un design mai complex, asigurați-vă că folosiți metode de imprimare de înaltă calitate, astfel încât designul dvs. să arate minunat.

Odată ce ați decis aceste detalii, descărcați un șablon corespunzător și puteți începe să vă creați paharele de hârtie personalizate urmând toate instrucțiunile din interior!

Ce trebuie să evitați atunci când proiectați pahare de hârtie de marcă?

Orice bună strategie de marketing a unei cafenele ar trebui să includă pahare de hârtie de marcă.

Cu toate acestea, există câteva lucruri care trebuie evitate atunci când proiectați pahare de hârtie imprimate personalizate.

În primul rând, rezistați tentației de a exagera cu brandingul. Prea multe logo-uri sau prea multe elemente de marcă pot face ca paharul să pară aglomerat și dezordonat.

În al doilea rând, evitați să folosiți modele aglomerate sau text mic. Nu uitați că oamenii vor ține paharul de hârtie în mână, așa că doriți ca designul să fie simplu și ușor de citit de la distanță.

În al treilea rând, nu înfășurați texte lungi sau logo-uri în jurul paharului, deoarece nimeni nu îl va întoarce pentru a-l citi. Atunci când proiectați pe un șablon plat, nu uitați că, doar pentru că paharul de hârtie este rotund, doar 1/3 din șablon este vizibil la prima vedere.

În cele din urmă, nu uitați să nu folosiți prea multă cerneală. Doriți ca designul dvs. să fie atrăgător, dar nu doriți ca acesta să fie pătat sau ilizibil. Acest lucru este deosebit de important în cazul paharelor de hârtie cu un singur perete, când nu există un al doilea strat de hârtie lucioasă de calitate superioară (ca în cazul paharelor de hârtie cu pereți dubli), care absoarbe mult mai bine cernelurile și nu are astfel de probleme.

Urmând aceste linii directoare simple, puteți crea pahare de hârtie imprimate personalizate, care vor fi atât atrăgătoare, cât și funcționale și, prin urmare, vor contribui la promovarea mărcii dvs.

Imprimate șablon de hârtie Cupă de hârtie pdf și Design Mockup

 

 

CLICK AICI pentru a descărca toate cele mai recente modele gratuite de design de pahare de hârtie pdf și machete într-un singur fișier mare .ZIP (~150 MB!)

de la cupe curcubeu, care include toate cele enumerate mai jos, cești de hârtie personalizate imprimate mockup pdf, cești de hârtie ecologică cu logo pdf, cești de înghețată personalizate mockup pdf, cești PET personalizate șabloane pdf, și șabloane și mockup de zahăr imprimate de marcă pdf.

Asigurați-vă că respectați toate orientările de design pentru pahare de hârtie pentru fiecare produs enumerate pe a doua pagină a fiecărui șablon pdf sau machetă.

Înghețată de hârtie cupe de hârtie de tipărire personalizată de design mock-up pdf și șablon de design pdf

Zahăr porționat de zahăr personalizat de imprimare șablon de design pdf și design mock-up