Despre noi

Misiunea Rainbowcups

 

este de a oferi pahare de hârtie de calitate la un preț accesibil.

 

Există multe motive pentru care brandingul este important. Pe de o parte, paharele de hârtie de marcă pot contribui la crearea unei imagini profesionale pentru afacerea dvs. De asemenea, acestea pot contribui la promovarea mărcii și la creșterea notorietății acesteia. În plus, paharele de hârtie de marcă pot contribui la fidelizarea clienților și la crearea de clienți fideli. În cele din urmă, paharele de hârtie de marcă pot contribui la creșterea vânzărilor și la generarea de noi clienți potențiali. Toți acești factori se combină pentru a face din branding o parte esențială a oricărui plan de afaceri. Cu atât de multe beneficii, este ușor de înțeles de ce brandingul este o parte vitală pentru a începe și a conduce orice afacere de succes, iar noi dorim să puteți face acest lucru la un preț accesibil.

Realizări Rainbow cups în producția de pahare de hârtie de marcă

Ani de experiență

Țări

Clienți mulțumiți

Design grafic

Povestea Rainbowcups

Ne-am înființat în 2006, dar a fost în 2013 când dragostea noastră pentru cupe s-a transformat într-un brand de rainbowcups.

Inițial, paharele curcubeu oferite includeau pahare de hârtie de marcă cu imprimare individuală. Acestea au fost disponibile în trei categorii – pahare de hârtie cu un singur perete, pahare de hârtie cu perete dublu și pahare de hârtie termică, care păstrează cel mai bine căldura. Ne-am extins în continuare oferta pentru a include pahare de înghețată imprimate personalizate, pahare de plastic PET cu logo și accesorii precum capace de cafea, agitatoare de cafea și zahăr imprimat.

Încă de la începutul activității cupe curcubeu, am știut că ne dorim ca paharele și accesoriile noastre imprimate personalizate de înaltă calitate să ajute la construirea de branduri ale clienților din întreaga Europă. Prin urmare, în 2014, ne-am extins activitatea în întreaga Uniune Europeană și în țările asociate, cum ar fi Norvegia.

Dezvoltarea dinamică a brandului rainbowcups a dus la lansarea propriului nostru centru logistic profesionist în 2015, de unde ne expediem produsele. Acest lucru ne-a îmbunătățit semnificativ serviciile și satisfacția clienților, ceea ce ne-a făcut să sărbătorim achiziționarea a 1000 de clienți în 2017.

În 2018, un alt motiv de bucurie a fost faptul că produsele rainbowcups au apărut în 29 de țări de pe 3 continente. Acest lucru este deosebit de important pentru noi, deoarece arată că rainbowcups este un partener de încredere pentru clienții din întreaga lume.

În 2019, pentru a răspunde nevoilor mediului și ale clienților noștri, am introdus în gama noastră de produse pahare biodegradabile și capace PLA.

În 2022, pentru a ne adapta mai bine la cerințele directivei SUP, în locul stratului de PLA din paharele noastre de hârtie biodegradabilă, am introdus un strat pe bază de apă, care este și mai prietenos cu mediul.

Compania

Marca rainbowcups aparține:
WirelessCom Sp. z o.o.
Rozłogi 14/3
01-310 Varșovia
Polonia

Date de înregistrare

TVA EU PL5222831655
KRS 0000265037
REGON 140725329
BDO 000347398
Zentrale Stelle DE3610909103888
Capital social 150 000,00 PLN

Centrul de logistică și producție

Returul sau colectarea proprie a comenzilor este posibilă numai după o înțelegere prealabilă.

rainbowcups (depozit Loxxess)
Strada Kwietniowa 36
05-090 Wypędy, Polonia

Adresa poștală a companiei

Marca rainbowcups aparține WirelessCom Sp. z o.o. Adresa de mai jos este doar pentru corespondență.

WirelessCom Sp. z o.o.
Rozłogi 14/3
01-310 Varșovia, Polonia

Vrei să te simți în siguranță? Verifică-ne!

Mai jos găsiți toate registrele unde puteți verifica datele noastre online:

Numărul european de identificare fiscală

TVA UE: PL522282831655

CLICK AICI – site-ul Comisiei Europene. Puteți verifica valabilitatea numărului de TVA atribuit de un stat membru selectând țara corespunzătoare din listă și introducând numărul pe care doriți să îl verificați.

Număr de identificare fiscală

NIP: PL522282831655

CLICK AICI – site-ul web al Comisiei Europene care verifică dacă sintaxa numărului este corectă. Introduceți numărul NIP fără “PL” în față.

Registrul Național al Instanțelor

KRS: 0000265037

CLICK AICI – site-ul Ministerului Justiției. Acesta este cel mai important registru pentru întreprinderile poloneze. Acolo veți găsi toate datele despre noi. Pentru a face acest lucru, marcați “Antreprenori” (sau “Przedsiębiorcy”) și apoi introduceți numărul KRS.

Numărul de identificare și înregistrare a operatorului economic

EORI: PL52228283165500000

CLICK AICI – site-ul Comisiei Europene. Acesta verifică dacă suntem înregistrați pentru a exporta în afara UE. Acest lucru este util, de exemplu, pentru exportul în Norvegia, Elveția sau Marea Britanie. Trebuie doar să introduceți numărul EORI.

Număr de înregistrare statistică comercială

REGON: 140725329

CLICK AICI – site-ul web al Biroului Central de Statistică, unde sunt stocate toate datele din registru. Pentru a le verifica, introduceți numărul REGON și faceți clic pe “căutare”.

Certificatul SSL al acestui site web

CLICK AICI – un site internațional care arată cui aparține acest site. Înseamnă că este site-ul nostru și că nimeni nu se dă drept noi. Există o garanție de asigurare a identității site-ului web de 1.000.000 de dolari.